Stimați clienți,

dorim să vă informăm că procesarea și facturarea comenzilor acceptate

în 29 APRILIE 2024 după ora 13:00, se va realiza începând cu data de 07 MAI 2024.

Livrarea acestor colete se va efectua începând cu data de 8 MAI 2024.

 

Vă dorim sănătate și Sărbatori fericite!

Echipa Fresenius Kabi România

 

Alimente dietetice speciale cu administrare pe sonda (11)

Fresubin® Hepa

Soluție cu administrare pe sondă, completă din punct de vedere nutrițional, hipercalorică (1,3 kcal/ml), cu fibre: conținut crescut de aminoacizi cu catenă ramificată și trigliceride cu lanț mediu (TLM). Clinic fără gluten şi fără lactoză.

Ambalaj: EasyBag 500 ml

47,61 Lei

Fresubin intensive – solutie enterala pe sonda, fără aromă

Aliment destinat unor scopuri medicale speciale.

Soluție cu administrare pe sondă, completă din punct de vedere nutritiv, cu 1,2 kcal/ml, cu peptide din zer, săracă în fibre. Bogată în proteine (33 % din valoarea energetică), bogată in EPA-DHA din ulei de pește, cu MCT.  Conţinut clinic nesemnificativ de lactoză, nu conţine gluten.

Recomandat pentru regimul dietetic al pacienţilor cu malnutriţie sau cu risc de malnutriţie, în mod particular celor cu necesar proteic crescut și cu un necesar energetic moderat.

 

51,27 Lei

SURVIMED OPD, solutie oligopeptidica pe sonda, fără aromă.

Aliment destinat unor scopuri medicale speciale.

Soluție cu administrare pe sondă pe bază de petide, completă din punct devedere nutritional, cu 1 kcal/ml, cu hidrolizat de proteine din zer, bogată în cu TLM (trigliceride cu lanţuri medii), fără fibre, cu ulei de pește. Fără gluten, cu conţinut nesemnificativ clinic de lactoză.

Indicatii: Pentru regimul dietetic al pacienților cu sau la risc de malnutriție din cauza afecțiunii de care suferă, în mod special pentru cei cu malabsorbție.

65,92 Lei

Fresubin original

Cantitatea netă: 500 ml (2100 kJ/500 kcal)

 

Cu gust de H2o

42,73 Lei

Fresubin® Original Fibre

dieta normocalorica bogata in fibre

Mod de ambalare:

Easy Bag

42,73 Lei

DIBEN, solutie enterala pe sonda, fara aroma

Aliment destinat unor scopuri medicale speciale.

Alimentaţie enterală pe sondă, completă din punct de vedere nutritiv (1,05 kcal/ml), cu fibre. Bogată în acizi graşi mononesaturaţi, cu ulei de pește. Bogată în β-caroten, vitamina E și magneziu; cu extract de ceai verde; profil modificat de carbohidraţi cu indice glicemic scăzut şi îmbogațit cu crom , un co-factor pentru toleranţa la glucoză pentru îmbunătățirea controlului glicemic. Fără lactoză, fără gluten, sărac în sodiu și colesterol.

Indicatii: Alimentație destinată pacienţilor cu sau la risc de malnutriție din cauza afecţiunii de care suferă, în special celor cu tulburări ale metabolismului glucozei.

48,83 Lei

Fresubin® 2 kcal HP fibre

Soluţie cu administrare pe sondă, completă din punct de vedere nutriţional, hipercalorică (2 kcal/ml), cu fibre. Bogat în acizi grași mononesaturați, cu trigliceride cu lanț mediu (TLM), cu ulei de pește. Sărac în sodiu. Nu conţine gluten, conţinut clinic nesemnificativ de lactoză.

Ambalaj: EasyBag 500ml

46,39 Lei

Aliment special cu administrare pe sondă, complet din punct de vedere nutritiv, hipercaloric (1,5 kcal/ml) cu fibre; bogat în proteine (27% din energie), bogat în EPA și DHA din ulei de pește, bogat în lipide, inclusiv trigliceride cu lanț mediu (TLM). Conţinut de lactoză nesemnificativ clinic. Nu conţine gluten. Recomandat pentru regimul dietetic al pacienţilor cu malnutriţie sau cu risc de malnutriţie, în mod particular pentru cei cu boli neoplazice, boli cronice catabolizante şi/sau caşexie.

48,83 Lei

Fresubin® 2 kcal HP

Soluţie cu administrare pe sondă, completă din punct de vedere nutriţional, hipercalorică (2 kcal/ml), fără fibre. Bogată în acizi grași mononesaturați, cu trigliceride cu lanț mediu (TLM), cu ulei de pește. Sărac în sodiu. Nu conţine gluten, conţinut clinic nesemnificativ de lactoză.

Ambalaj: EasyBag 500 ml

41,42 Lei

Fresubin® 2 kcal HP

Soluţie cu administrare pe sondă, completă din punct de vedere nutriţional, hipercalorică (2 kcal/ml), fără fibre. Bogată în acizi grași mononesaturați, cu trigliceride cu lanț mediu (TLM), cu ulei de pește. Sărac în sodiu. Nu conţine gluten, conţinut clinic nesemnificativ de lactoză.

Ambalaj: EasyBag 500 ml

46,39 Lei

Aliment destinat unor scopuri medicale speciale. Alimentație enterală pe sondă, gata de utilizare, completă din punct de vedere nutrițional, cu valoare energetică ridicată (1,5 kcal/ml), cu conținut ridicat de proteine (20% din energie), cu fibre. Conține ulei de pește, cu un amestec de grăsimi modificat, bogat în trigliceride cu lanțuri medii (TLM), pentru o absorbție ușoară. Conținut de lactoză nesemnificativ clinic, nu conține gluten. Recomandat pentru regimuri dietetice în sau la risc de malnutriție, în special cu nevoi energetice și proteice crescute și/sau cu restricții de lichide și/sau malabsorbția grăsimilor. Doză: Trebuie stabilită de către un profesionist din domeniul sănătății, în concordanță cu nevoile pacientului. Recomandarea pentru nutriția completă este de ≥ 1500 ml/zi (2250 kcal).

Atenționări speciale: A se utiliza sub supraveghere medicală. A se monitoriza viteza de administrare. Se poate administra ca sursă unică de nutriţie. Produsul nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 3 ani. A se administra cu precauție la copii cu vârsta < 6 ani. A nu se administra pacienților cu galactozemie. Trebuie asigurat un aport adecvat de lichide. Instrucțiuni de utilizare: A se păstra la temperatura camerei. Odată desigilat, a se consuma în cel mult 24 de ore. A se agita înainte de utilizare! A nu se utiliza dacă punga este deteriorată, umflată sau conținutul este coagulat. A nu se amesteca cu medicamente.

A nu se utiliza pe cale parenterală (i.v.)!

42,73 Lei