Alimente dietetice speciale cu administrare pe sonda (7)

Fresubin intensive – solutie enterala pe sonda, fără aromă

Aliment destinat unor scopuri medicale speciale.

Soluție cu administrare pe sondă, completă din punct de vedere nutritiv, cu 1,2 kcal/ml, cu peptide din zer, săracă în fibre. Bogată în proteine (33 % din valoarea energetică), bogată in EPA-DHA din ulei de pește, cu MCT.  Conţinut clinic nesemnificativ de lactoză, nu conţine gluten.

Recomandat pentru regimul dietetic al pacienţilor cu malnutriţie sau cu risc de malnutriţie, în mod particular celor cu necesar proteic crescut și cu un necesar energetic moderat.

 

45,78 Lei

Aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale. Alimentație pe sondă, completă din punct de vedere nutrițional, cu conţinut ridicat de proteine (20% din valoarea energetică) şi valoare energetică ridicată (2,0 kcal/ml), cu MCT, fără fibre. Fără lactoză

41,42 Lei

Aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale. Alimentație pe sondă, completă din punct de vedere nutrițional, cu conţinut ridicat de proteine (20% din valoarea energetică) şi valoare energetică ridicată (2,0 kcal/ml), cu MCT, cu fibre.Fără lactoză

41,42 Lei
-9 %

Fresubin HP energy fibre, 1,5 kcal/ml, fără aromă. Cantitatea netă: 500 ml (3150 kJ/750 kcal). Aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale. Alimentaţie enterală completă pe sondă, cu un conţinut ridicat de calorii (1,5 kcal/ml), bogată în proteine (20% energie), cu fibre. Conţine trigliceride cu lanţ mediu (TLM),  acid eicosapentaenoic (EPA) şi acid docosahexanoic (DHA) din ulei de peşte. Conţinut de lactoză nesemnificativ clinic, fără gluten.

42,00 Lei -9%
mai ieftin cu 3,85 Lei
38,15 Lei

DIBEN, solutie enterala pe sonda, fara aroma

Aliment destinat unor scopuri medicale speciale.

Alimentaţie enterală pe sondă, completă din punct de vedere nutritiv (1,05 kcal/ml), cu fibre. Bogată în acizi graşi mononesaturaţi, cu ulei de pește. Bogată în β-caroten, vitamina E și magneziu; cu extract de ceai verde; profil modificat de carbohidraţi cu indice glicemic scăzut şi îmbogațit cu crom , un co-factor pentru toleranţa la glucoză pentru îmbunătățirea controlului glicemic. Fără lactoză, fără gluten, sărac în sodiu și colesterol.

Indicatii: Alimentație destinată pacienţilor cu sau la risc de malnutriție din cauza afecţiunii de care suferă, în special celor cu tulburări ale metabolismului glucozei.

43,60 Lei
-9 %

SURVIMED OPD, solutie oligopeptidica pe sonda, fără aromă.

Aliment destinat unor scopuri medicale speciale.

Soluție cu administrare pe sondă pe bază de petide, completă din punct devedere nutritional, cu 1 kcal/ml, cu hidrolizat de proteine din zer, bogată în cu TLM (trigliceride cu lanţuri medii), fără fibre, cu ulei de pește. Fără gluten, cu conţinut nesemnificativ clinic de lactoză.

Indicatii: Pentru regimul dietetic al pacienților cu sau la risc de malnutriție din cauza afecțiunii de care suferă, în mod special pentru cei cu malabsorbție.

64,75 Lei -9%
mai ieftin cu 5,89 Lei
58,86 Lei

Aliment special cu administrare pe sondă, complet din punct de vedere nutritiv, hipercaloric (1,5 kcal/ml) cu fibre; bogat în proteine (27% din energie), bogat în EPA și DHA din ulei de pește, bogat în lipide, inclusiv trigliceride cu lanț mediu (TLM). Conţinut de lactoză nesemnificativ clinic. Nu conţine gluten. Recomandat pentru regimul dietetic al pacienţilor cu malnutriţie sau cu risc de malnutriţie, în mod particular pentru cei cu boli neoplazice, boli cronice catabolizante şi/sau caşexie.

43,60 Lei