Mod de livrare

Transport

Transportul şi livrarea produselor comandate se face cu ajutorul firmei de curierat. Livrarile se fac exclusiv pe teritoriul Romaniei. Termenul de livrare este specificat în cursul procesului de checkout, respectiv în e-mailul de confirmare a comenzii. Aveţi posibilitatea de a discuta data livrării şi prin telefon, la numărul din e-mailul de confirmare.

Pentru comenzile acceptate până la orele 13:00, livrarea se va face de către curier  în ziua lucrătoare imediat următoare (există posibilitatea unei întârzieri suplimentare datorate programului curierului / AWB disponibil la cerere).

Pentru comenzile acceptate dupa orele 13:00, timpul mediu de livrare este de 48 de ore (zile lucrătoare).


 

Costul de transport:


Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, comenzile cu o valoare mai mare de 350 lei (TVA inclus) vor fi livrate gratuit oriunde pe teritoriul României, în limita a 10 Kg. În cazul în care greutatea comenzii este de 10 Kg sau mai mare, se percepe o taxă de extra-greutate  de 10 lei, TVA inclus, respectiv 20 de lei, TVA inclus, daca greutatea acesteia atinge sau depășește 20 Kg.
Costul transportului pentru comenzile a căror valoare nu depășește 350 lei este de 15 lei, pentru coletele cu greutate sub 1 kg. Pentru fiecare kg adițional sau fracțiune de kg, se achită suplimentar o taxa de 1 Leu (TVA inclus).
Nu se percepe taxa pentru kilometri suplimentari (in cazul in care livrarea se face in afara orașelor).


În magazinul on-line freseniuskabi-magazin.ro nu există comanda minimă!
Se livrează orice produs, indiferent de valoarea lui, daca acesta este confirmat ca fiind pe stoc.Rezilierea transportului

Dacă magazinul online nu-şi respectă obligaţiile cotractuale pentru că produsele contractate nu îi stau la dispoziţie, respectiv nu poate furniza serviciile comandate, are obligaţia de a informa beneficiarul. Magazinul online nu face contract cu minorii. Cumpărătorul declară că nu este minor prin acceptarea condiţiilor comerciale.