Mod de livrare

Transport

Transportul şi livrarea produselor comandate se face cu ajutorul firmei de curierat. Termenul de livrare este specificat în cursul procesului de checkout, respectiv în e-mailul de confirmare a comenzii. Aveţi posibilitatea de a discuta data livrării şi prin telefon, la numărul din e-mailul de confirmare.

Timp mediu de livrare: 48 de ore (zile lucrătoare)

Costul de transport:
Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, comenzile cu o valoare mai mare de 350 lei (TVA inclus) vor fi livrate gratuit oriunde pe teritoriul României, în limita a 10 Kg. În cazul în care greutatea comenzii este de 10 Kg sau mai mare, se percepe o taxă de extra-greutate  de 10 lei, TVA inclus, respectiv 20 de lei, TVA inclus, daca greutatea acesteia atinge sau depășește 20 Kg.
Costul transportului pentru comenzile a căror valoare nu depășește 350 lei este de 15 lei, pentru coletele cu greutate sub 1 kg. Pentru fiecare kg adițional sau fracțiune de kg, se achită suplimentar o taxa de 1 Leu (TVA inclus).
Nu se percepe taxa pentru kilometri suplimentari (in cazul in care livrarea se face in afara orașelor).


În magazinul on-line freseniuskabi-magazin.ro nu există comanda minimă!
Se livrează orice produs, indiferent de valoarea lui, daca acesta este confirmat ca fiind pe stoc.Rezilierea transportului

Dacă magazinul online nu-şi respectă obligaţiile cotractuale pentru că produsele contractate nu îi stau la dispoziţie, respectiv nu poate furniza serviciile comandate, are obligaţia de a informa beneficiarul. Magazinul online nu face contract cu minorii. Cumpărătorul declară că nu este minor prin acceptarea condiţiilor comerciale.