Alimente dietetice speciale cu administrare pe sonda (6)

Filtrare produse

SURVIMED OPD, solutie oligopeptidica pe sonda, fără aromă.

Aliment destinat unor scopuri medicale speciale.

Soluție cu administrare pe sondă pe bază de petide, completă din punct devedere nutritional, cu 1 kcal/ml, cu hidrolizat de proteine din zer, bogată în cu TLM (trigliceride cu lanţuri medii), fără fibre, cu ulei de pește. Fără gluten, cu conţinut nesemnificativ clinic de lactoză.

Indicatii: Pentru regimul dietetic al pacienților cu sau la risc de malnutriție din cauza afecțiunii de care suferă, în mod special pentru cei cu malabsorbție.

65,92 Lei

Fresubin original

Cantitatea netă: 500 ml (2100 kJ/500 kcal)

 

Cu gust de H2o

42,73 Lei

Fresubin® Original Fibre

dieta normocalorica bogata in fibre

Mod de ambalare:

Easy Bag

42,73 Lei

DIBEN, solutie enterala pe sonda, fara aroma

Aliment destinat unor scopuri medicale speciale.

Alimentaţie enterală pe sondă, completă din punct de vedere nutritiv (1,05 kcal/ml), cu fibre. Bogată în acizi graşi mononesaturaţi, cu ulei de pește. Bogată în β-caroten, vitamina E și magneziu; cu extract de ceai verde; profil modificat de carbohidraţi cu indice glicemic scăzut şi îmbogațit cu crom , un co-factor pentru toleranţa la glucoză pentru îmbunătățirea controlului glicemic. Fără lactoză, fără gluten, sărac în sodiu și colesterol.

Indicatii: Alimentație destinată pacienţilor cu sau la risc de malnutriție din cauza afecţiunii de care suferă, în special celor cu tulburări ale metabolismului glucozei.

48,83 Lei

Fresubin® 2 kcal HP fibre

Soluţie cu administrare pe sondă, completă din punct de vedere nutriţional, hipercalorică (2 kcal/ml), cu fibre. Bogat în acizi grași mononesaturați, cu trigliceride cu lanț mediu (TLM), cu ulei de pește. Sărac în sodiu. Nu conţine gluten, conţinut clinic nesemnificativ de lactoză.

Ambalaj: EasyBag 500ml

46,39 Lei

Aliment special cu administrare pe sondă, complet din punct de vedere nutritiv, hipercaloric (1,5 kcal/ml) cu fibre; bogat în proteine (27% din energie), bogat în EPA și DHA din ulei de pește, bogat în lipide, inclusiv trigliceride cu lanț mediu (TLM). Conţinut de lactoză nesemnificativ clinic. Nu conţine gluten. Recomandat pentru regimul dietetic al pacienţilor cu malnutriţie sau cu risc de malnutriţie, în mod particular pentru cei cu boli neoplazice, boli cronice catabolizante şi/sau caşexie.

48,83 Lei