SURVIMED OPD DRINK, EasyBottle, vanilie, 200 ml x 4 flacoane

In stoc COD: 8215601 • ID: #3015

Soluție nutritivă pe bază de peptide, cu administrare orală, gata de utilizare, completă din punct de vedere nutrițional 1,0 kcal/ml. Cu hidrolizat din zer. Fără fibre. Cu trigliceride cu lanț mediu (TLM). Conținut de lactoză nesemnificativ clinic. Fără gluten. 

Citeste descrierea completa
130,23 Lei

Descriere

Informații generale

Soluție nutritivă pe bază de peptide, cu administrare orală, gata de utilizare, completă din punct de vedere nutrițional 1,0 kcal/ml. Cu hidrolizat din zer. Fără fibre. Cu trigliceride cu lanț mediu (TLM). Conținut de lactoză nesemnificativ clinic. Fără gluten. Doză: 2‐3 flacoane/zi pentru suplimentarea alimentației sau 7‐8 flacoane/zi pentru nutriție completă sau conform recomandării unui profesionist din domeniul sănătății.

Atenționări speciale: A se utiliza sub supraveghere medicală. Adecvat ca sursă unică de nutriție. Nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 3 ani. A se administra cu precauție la copii cu vârsta sub 6 ani. A nu se administra pacienților cu galactozemie. Păstrare: La temperatura camerei. După desigilare, a se păstra la frigider și a se utiliza în decurs de 24 de ore.

Ingrediente: Apă, maltodextrină, proteine hidrolizate din zer, sucroză, uleiuri vegetale (ulei de rapiță, ulei de șofrănel), trigliceride cu lanț mediu (TLM), difosfat de potasiu, arome, citrat de calciu, clorură de sodiu, stabilizatori (E 460, E 466), clorură de colină, acid L-ascorbic (vit. C), oxid de magneziu, clorură de potasiu, emulsifiant (E 472c), sulfat de zinc, sulfat de fier, acetat de tocoferil DL-alfa (vit. E), nicotinamidă (niacină), clorură de mangan, D-pantotenat de calciu, sulfat de cupru, fluorură de sodiu, clorhidrat de tiamină (vit. B1), riboflavin 5’-fosfat de sodiu (vit. B2), clorhidrat de piridoxină (vit. B6), beta-caroten, palmitat de retinil (vit. A), acid folic, clorură de crom, molibdat de sodiu, selenit de sodiu, D-biotină, iodură de potasiu, filochinonă/fitomenadionă (vit. K1), colecalciferol (vit. D3), cianocobalamină (vit. B12). Ambalat în atmosferă protectoare.

Aliment destinat unor scopuri medicale speciale. Recomandat pentru regimuri dietetice în sau la risc de malnutriție, în special cu malabsorbție.

Producător: Fresenius Kabi Deutschland GmbH, D-61346 Bad Homburg, Germania, www.fresenius-kabi.com. Țara de origine: Germania. Distribuitor: S.C. Fresenius Kabi România SRL, Str. Henri Coanda nr. 2, Ghimbav, jud. Brașov, 507075, România, tel. 0268-406260, fax 0268-406263, e-mail: Office-RO@fresenius-kabi.com sau Comenzi-RO@fresenius-kabi.com.

 

Caracteristici

Continut mediu per 100 ml
Valoare energetica/100ml:100 Kcal
Proteine/100ml:4,65 g

Produse similare