FRESUBIN PROTEIN ENERGY DRINK, EasyBottle, cappuccino, 200 ml x 4 flacoane

In stoc COD: 7995601 • ID: #945973

Soluție nutritivă cu administrare orală, gata de utilizare, completă din punct de vedere nutrițional, cu valoare energetică ridicată (1,5 kcal/ml) și conținut ridicat de proteine. Fără fibre. Conținut de lactoză nesemnificativ clinic. Fără gluten. 

Cantitatea netă: 4 x 200 ml (4 x 300 kcal/1260 kJ).

Citeste descrierea completa
54,67 Lei

Descriere

Informații generale

Soluție nutritivă cu administrare orală, gata de utilizare, completă din punct de vedere nutrițional, cu valoare energetică ridicată (1,5 kcal/ml) și conținut ridicat de proteine. Fără fibre. Conținut de lactoză nesemnificativ clinic. Fără gluten. Doză: 2‐3 flacoane/zi pentru suplimentarea alimentației sau 4‐5 flacoane/zi pentru nutriție completă sau conform recomandării unui profesionist din domeniul sănătății. Atenționări speciale: A se utiliza sub supraveghere medicală. Adecvat ca sursă unică de nutriție. Dacă este utilizat pentru nutriție completă, a se asigura un aport adecvat de electroliți. Nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 3 ani. A se utiliza cu precauție la copii cu vârsta sub 6 ani. A nu se administra pacienților cu galactozemie. Păstrare: La temperatura camerei. După desigilare, a se păstra la frigider și a se utiliza în decurs de 24 de ore.

 

Ingrediente: Apă, proteine din lapte, uleiuri vegetale (ulei de floarea soarelui, ulei de rapiță), maltodextrină, sucroză, arome, citrat de potasiu, emulsifianți (E 471, lecitine din soia), clorură de sodiu, acid L-ascorbic (vit. C), oxid de magneziu, citrat de magneziu, pirofosfat de fier, sulfat de zinc, clorură de mangan, acetat de tocoferil DL-alfa (vit. E), D-pantotenat de calciu, nicotinamidă (niacină), sulfat de cupru, riboflavin 5’-fosfat de sodiu (vit. B2), clorhidrat de piridoxină (vit. B6), fluorură de sodiu, clorhidrat de tiamină (vit. B1), beta-caroten, palmitat de retinil (vit. A), acid folic, clorură de crom, iodură de potasiu, molibdat de sodiu, selenit de sodiu, filochinonă/fitomenadionă (vit. K1), D-biotină, colecalciferol (vit. D3), cianocobalamină (vit. B12). Ambalat în atmosferă protectoare.

 

Aliment destinat unor scopuri medicale speciale. Recomandat pentru regimuri dietetice în sau la risc de malnutriție, în special cu nevoi energetice și proteice crescute. 

 

Producător: Fresenius Kabi Deutschland GmbH, D-61346 Bad Homburg, Germania, www.fresenius-kabi.com. Țara de origine: Germania. Distribuitor: S.C. Fresenius Kabi România SRL, Str. Henri Coanda nr. 2, Ghimbav, jud. Brașov, 507075, România, tel. 0268-406260, fax 0268-406263, e-mail: Office-RO@fresenius-kabi.com sau Comenzi-RO@fresenius-kabi.com.

 

Caracteristici

Continut mediu per 100 ml
Valoare energetica/100ml:150 Kcal
Proteine/100ml:10 g

Produse similare