FRESUBIN PRO Drink Hazelnut

In stoc COD: 7707601 • ID: #949164

Soluție cu administrare orală, gata de utilizare, cu valoare energetică ridicată (2,4 kcal/ml), cu conținut ridicat de proteine. Conținut nesemnificativ clinic de lactoză. Nu conține gluten.

Ambalaj: EasyBottle 200 ml x 4 flacoane

 

Citeste descrierea completa
114,24 Lei

Descriere

Informații generale

Soluție cu administrare orală, gata de utilizare, cu valoare energetică ridicată (2,4 kcal/ml), cu conținut ridicat de proteine. Conținut nesemnificativ clinic de lactoză. Nu conține gluten. Doză: 1-2 flacoane/zi pentru suplimentarea alimentației sau conform recomandării unui profesionist din domeniul sănătății. Atenționări speciale: A se utiliza sub supraveghere medicală. Nu poate fi utilizat ca sursă unică de nutriție. Nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 7 ani. A se utiliza cu precauție la copii cu vârsta sub 10 ani. Nu este recomandat pacienților cu galactozemie. Instrucțiuni de utilizare: A se păstra la temperatura camerei. Flacoanele desigilate pot fi păstrate la frigider, cel mult 24 de ore. Ingrediente: Apă, sirop de glucoză, proteine din lapte, uleiuri vegetale (ulei de rapiță, ulei de floarea soarelui), sucroză, aromă, emulsifianți (E 471, lecitine din soia), corectori de aciditate (E 501, E 500), stabilizatori (E 460, E 466), acid

L-ascorbic (vit. C), agent antispumare (E 471), difosfat feric, sulfat de zinc, acid pantotenic, clorură de mangan, acetat de tocoferil DL-alfa (vit. E), nicotinamidă (niacină), sulfat de cupru, clorhidrat de tiamină (vit. B1), riboflavin 5’-fosfat de sodiu (vit. B2), clorhidrat de piridoxină (vit. B6), palmitat de retinil (vit. A), fluorură de sodiu, acid folic, iodură de potasiu, clorură de crom, molibdat de sodiu, selenit de sodiu, D-biotină, filochinonă/fitomenadionă (vit. K), colecalciferol (vit. D), cianocobalamină (vit. B12). Ambalat în atmosferă protectoare.

Aliment destinat unor scopuri medicale speciale. Recomandat pentru regimuri dietetice în sau la risc de malnutriție, cu nevoi energetice, proteice, de calciu și de vitamina D crescute, ca de exemplu în sarcopenie, fragilitate sau deficiențe musculo-scheletice legate de vârstă.

Producător: Fresenius Kabi Deutschland GmbH, D-61346 Bad Homburg, Germania, www.fresenius-kabi.com. Țara de origine: Germania. Distribuitor: S.C. Fresenius Kabi România SRL, Str. Henri Coanda nr. 2, Ghimbav, jud. Brașov, 507075, România, tel. 0268-406260, fax 0268-406263, e-mail: Office-RO@fresenius-kabi.com sau Comenzi-RO@fresenius-kabi.com.


 

Caracteristici

Produse similare

Produse similare