Stimați clienți,

Vă informăm că începând cu data de 1 iunie 2024, magazinul online Fresenius Kabi România va fi închis definitiv. Produsele noastre vor fi în continuare disponibile în alte magazine online și în farmacii.

Ne pare rău pentru eventualele neplăceri pe care această schimbare le-ar putea cauza, dar vă asigurăm că veți avea acces în continuare la produsele noastre.

Echipa Fresenius Kabi România rămâne la dispoziția dumneavoastră pentru orice întrebări sau nelămuriri, la adresa de email office-ro@fresenius-kabi.com.

 

FRESUBIN ORIGINAL DRINK, EasyBottle, vanilie, 200 ml x 4 flacoane

In stoc furnizor COD: 7994601 • ID: #945983

Soluție nutritivă cu administrare orală, gata de utilizare, completă din punct de vedere nutrițional, cu 1,0 kcal/ml. Fără fibre. Conținut de lactoză nesemnificativ clinic. Fără gluten.

Cantitatea netă: 4 x 200 ml (4 x 200 kcal/840 kJ)

Citeste descrierea completa
48,83 Lei

Descriere

Informații generale:

Soluție nutritivă cu administrare orală, gata de utilizare, completă din punct de vedere nutrițional, cu 1,0 kcal/ml. Fără fibre. Conținut de lactoză nesemnificativ clinic. Fără gluten.

Doză:2‐3 flacoane/zi pentru suplimentarea alimentației sau 7‐8 flacoane/zi pentru nutriție completă sau conform recomandării unui profesionist din domeniul sănătății. Atenționări speciale: A se utiliza sub supraveghere medicală. Adecvat ca sursă unică de nutriție. Nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 3 ani. A se utiliza cu precauție la copii cu vârsta sub 6 ani. A nu se administra pacienților cu galactozemie. Păstrare: La temperatura camerei. După desigilare, a se păstra la frigider și a se utiliza în decurs de 24 de ore.

 

Ingrediente: Apă, maltodextrină, proteine din lapte, uleiuri vegetale (ulei de rapiță, ulei de floarea soarelui), sucroză, proteine din soia, citrat de sodiu, aromă, clorură de potasiu, emulsifianți (E 471, lecitine din soia), dihidrogenofosfat de potasiu, citrat de magneziu, bitartrat de colină, acid L-ascorbic (vit. C), corector de aciditate (E 330), agent de îngroșare (E 415), oxid de magneziu, sulfat de fier, citrate de potasiu, sulfat de zinc, fosfat de calciu, acetat de tocoferil DL-alfa (vit. E), D-pantotenat de calciu, clorură de mangan, nicotinamidă (niacină), sulfat de cupru, riboflavin 5’-fosfat de sodiu (vit. B2), clorhidrat de piridoxină (vit. B6), fluorură de sodiu, clorhidrat de tiamină (vit. B1), beta-caroten, palmitat de retinil (vit. A), acid folic, iodură de potasiu, clorură de crom, molibdat de sodiu, selenit de sodiu, filochinonă/fitomenadionă (vit. K1), D-biotină, colecalciferol (vit. D3), cianocobalamină (vit. B12). Ambalat în atmosferă protectoare.

Aliment destinat unor scopuri medicale speciale. Recomandat pentru regimuri dietetice în sau la risc de malnutriție.

Producător: Fresenius Kabi Deutschland GmbH, D-61346 Bad Homburg, Germania, www.fresenius-kabi.com. Țara de origine: Germania. Distribuitor: S.C. Fresenius Kabi România SRL, Str. Henri Coanda nr. 2, Ghimbav, jud. Brașov, 507075, România, tel. 0268-406260, fax 0268-406263, e-mail: Office-RO@fresenius-kabi.com sau Comenzi-RO@fresenius-kabi.com.

Caracteristici

Continut mediu per 100 ml
Valoare energetica/100ml:100 Kcal
Proteine/100ml:3.8 g

Produse similare