FRESUBIN 2 kcal FIBRE DRINK, EasyBottle, ciocolata, 200 ml x 4 flacoane

In stoc COD: 8000601 • ID: #945978

Soluție nutritivă cu administrare orală, gata de utilizare, completă din punct de vedere nutrițional, cu fibre, cu valoare energetică ridicată (2,0 kcal/ml) și cu conținut ridicat de proteine. Conținut de lactoză nesemnificativ clinic. Fără gluten. 

Ambalaj: EasyBottle 200 ml x 4 flacoane

Citeste descrierea completa
75,97 Lei

Descriere

Informații generale

Soluție nutritivă cu administrare orală, gata de utilizare, completă din punct de vedere nutrițional, cu fibre, cu valoare energetică ridicată (2,0 kcal/ml) și cu conținut ridicat de proteine. Conținut de lactoză nesemnificativ clinic. Fără gluten. Doză: 1‐2 flacoane/zi pentru suplimentarea alimentației sau 4‐5 flacoane/zi pentru nutriție completă sau conform recomandării unui profesionist din domeniul sănătății. Atenționări speciale: A se utiliza sub supraveghere medicală. Adecvat ca sursă unică de nutriție. Nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 3 ani. A se utiliza cu precauție la copii cu vârsta sub 6 ani. A nu se administra pacienților cu galactozemie. Păstrare: La temperatura camerei. După desigilare, a se păstra la frigider și a se utiliza în decurs de 24 de ore.

Ingrediente: Apă, sirop de glucoză, proteine din lapte, uleiuri vegetale (ulei de floarea soarelui, ulei de rapiță), sucroză, inulină (din cicoare), pulbere de cacao cu conținut redus de grăsime, maltodextrină, aromă, citrat de potasiu, emulsifi anți (E 471, lecitine din soia), clorură de sodiu, carbonat de sodiu, acid L-ascorbic (vit. C), stabilizatori (E 460, E 466, E 407), carbonat de potasiu, pirofosfat de fier, oxid de magneziu, nicotinamidă (niacină), sulfat de zinc, D-pantotenat de calciu, clorură de mangan, acetat de tocoferil

DL-alfa (vit. E), sulfat de cupru, riboflavin 5’-fosfat de sodiu (vit. B2), clorhidrat de piridoxină (vit. B6), fluorură de sodiu, clorhidrat de tiamină (vit. B1), beta-caroten, palmitat de retinil (vit. A), acid folic, molibdat de sodiu, iodură de potasiu, selenit de sodiu, clorură de crom, filochinonă/fitomenadionă (vit. K1), D-biotină, colecalciferol (vit. D3), cianocobalamină (vit. B12). Ambalat în atmosferă protectoare.

Aliment destinat unor scopuri medicale speciale. Recomandat pentru regimuri dietetice în sau la risc de malnutriție, în special cu nevoi energetice și proteice crescute sau cu restricție la lichide.

Producător: Fresenius Kabi Deutschland GmbH, D-61346 Bad Homburg, Germania, www.fresenius-kabi.com. Țara de origine: Germania. Distribuitor: S.C. Fresenius Kabi România SRL, Str. Henri Coanda nr. 2, Ghimbav, jud. Brașov, 507075, România, tel. 0268-406260, fax 0268-406263, e-mail: Office-RO@fresenius-kabi.com sau Comenzi-RO@fresenius-kabi.com.

 

Caracteristici

Continut mediu per 100 ml
Valoare energetica/100ml:200 kcal
Proteine/100ml:10 g

Produse similare

Produse similare