Stimați clienți,

Vă informăm că începând cu data de 1 iunie 2024, magazinul online Fresenius Kabi România va fi închis definitiv. Produsele noastre vor fi în continuare disponibile în alte magazine online și în farmacii.

Ne pare rău pentru eventualele neplăceri pe care această schimbare le-ar putea cauza, dar vă asigurăm că veți avea acces în continuare la produsele noastre.

Echipa Fresenius Kabi România rămâne la dispoziția dumneavoastră pentru orice întrebări sau nelămuriri, la adresa de email office-ro@fresenius-kabi.com.

 

FRESUBIN 2 kcal DRINK, EasyBottle, caise si piersici, 200 ml x 4 flacoane

In stoc COD: 7989601 • ID: #948746

Soluție nutritivă cu administrare orală, gata de utilizare, completă din punct de vedere nutrițional, cu valoare energetică ridicată (2,0 kcal/ ml) și cu conținut ridicat de proteine. Fără fibre. Conținut de lactoză nesemnificativ clinic. Fără gluten.

Ambalaj: EasyBottle 200 ml x 4 flacoane

 

 

Citeste descrierea completa
75,97 Lei

Descriere

Informații generale

Soluție nutritivă cu administrare orală, gata de utilizare, completă din punct de vedere nutrițional, cu valoare energetică ridicată (2,0 kcal/ ml) și cu conținut ridicat de proteine. Fără fibre. Conținut de lactoză nesemnificativ clinic. Fără gluten. Doză: 1‐2 flacoane/zi pentru suplimentarea alimentației sau 4‐5 flacoane/zi pentru nutriție complete sau conform recomandării unui profesionist din domeniul sănătății. Atenționări speciale: A se utiliza sub supraveghere medicală. Adecvat ca sursă unică de nutriție. Nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 3 ani. A se utiliza cu precauție la copii cu vârsta sub 6 ani. A nu se administra pacienților cu galactozemie. Păstrare: La temperature camerei. După desigilare, a se păstra la frigider și a se utiliza în decurs de 24 de ore.

Ingrediente: Apă, sirop de glucoză, proteine din lapte, uleiuri vegetale (ulei de floarea soarelui, ulei de rapiță), sucroză, maltodextrină, arome, citrat de potasiu, emulsifianți (E 471, lecitine din soia), carbonat de potasiu, clorură de sodiu, corector de aciditate (E 507), carbonat de sodiu, acid L-ascorbic (vit. C), oxid de magneziu, pirofosfat de fier, nicotinamidă (niacină), sulfat de zinc, clorură de mangan, D-pantotenat de calciu, acetat de tocoferil DL-alfa (vit. E), sulfat de cupru, riboflavin 5’-fosfat de sodiu (vit. B2), clorhidrat de piridoxină (vit. B6), fluorură de sodiu, clorhidrat de tiamină (vit. B1), beta-caroten, palmitat de retinil (vit. A), acid folic, clorură de crom, molibdat de sodiu, iodură de potasiu, selenit de sodiu, filochinonă/fitomenadionă (vit. K1), D-biotină, colecalciferol (vit. D3), cianocobalamină (vit. B12). Ambalat în atmosferă protectoare.

Aliment destinat unor scopuri medicale speciale. Recomandat pentru regimuri dietetice în sau la risc de malnutriție, în special cu nevoi energetice și proteice crescute sau cu restricție la lichide.

Producător: Fresenius Kabi Deutschland GmbH, D-61346 Bad Homburg, Germania, www.fresenius-kabi.com. Țara de origine: Germania. Distribuitor: S.C. Fresenius Kabi România SRL, Str. Henri Coanda nr. 2, Ghimbav, jud. Brașov, 507075, România, tel. 0268-406260, fax 0268-406263, e-mail: Office-RO@fresenius-kabi.com sau Comenzi-RO@fresenius-kabi.com

Caracteristici

Continut mediu per 100 ml
Valoare energetica/100ml:200 kcal
Proteine/100ml:10 g

Produse similare