FREBINI ENERGY DRINK, EasyBottle, banane, 200 ml x 4 flacoane

In stoc COD: 8173601 • ID: #953445

Soluție nutritivă cu administrare orală, gata de utilizare, completă din punct de vedere nutrițional, cu valoare energetică ridicată (1,5 kcal/ml). Cu taurină, carnitină și inozitol. Fără fibre. Conținut de lactoză nesemnificativ clinic. Fără gluten.

Citeste descrierea completa
44,73 Lei

Descriere

Informații generale

Soluție nutritivă cu administrare orală, gata de utilizare, completă din punct de vedere nutrițional, cu valoare energetică ridicată (1,5 kcal/ml). Cu taurină, carnitină și inozitol. Fără fibre. Conținut de lactoză nesemnificativ clinic. Fără gluten. Doză: Pentru suplimentarea alimentației: 1‐3 flacoane/zi. Pentru nutriție completă 3‐5 (1‐3 ani), 5‐6 (4‐6 ani), 6‐7 (7‐10 ani) sau 7‐8 (11‐12 ani) flacoane/zi sau conform recomandării unui profesionist din domeniul sănătății. Atenționări speciale: A se utiliza sub supraveghere medicală. Adecvat ca sursă unică de nutriție. Nu este recomandat sugarilor cu vârsta sub 1 an. A nu se administra pacienților cu galactozemie.

Păstrare: La temperatura camerei. După desigilare, a se păstra la frigider și a se utiliza în decurs de 24 de ore.

Ingrediente: Apă, maltodextrină, ulei de rapiță, proteine din lapte, zahăr, trigliceride cu lanț mediu, aromă, fosfat de potasiu, clorură de potasiu, citrat de sodiu, emulsifiant (lecitine din soia), clorură de sodiu, bitartrat de colină, amidon modificat, acid L-ascorbic (vit. C), oxid de magneziu, inozitol, taurină, hidroxid de sodiu, sulfat feros, L-carnitină, sulfat de zinc, nicotinamidă (niacină), acetat de tocoferil DL-alfa (vit. E), D-pantotenat de calciu, clorură de mangan, sulfat de cupru, fluorură de sodiu, clorhidrat de tiamină (vit. B1), riboflavin 5’-fosfat de sodiu (vit. B2), clorhidrat de piridoxină (vit. B6), antioxidant (E 330), beta-caroten, palmitat de retinil (vit. A), clorură de crom, iodură de potasiu, molibdat de sodiu, selenit de sodiu, D-biotină, filochinonă/fitomenadionă (vit. K), acid folic, colecalciferol (vit. D), cianocobalamină (vit. B12). Ambalat în atmosferă protectoare.

Aliment destinat unor scopuri medicale speciale. Recomandat pentru regimuri dietetice la copii (1‐12 ani), în sau la risc de malnutriție, în special cu nevoi energetice crescute.

 

Caracteristici

Continut mediu per 100 ml
Valoare energetica/100ml:150 Kcal
Proteine/100ml:3.8 g

Produse similare