Stimați clienți,

dorim să vă informăm că procesarea și facturarea comenzilor acceptate

în 29 APRILIE 2024 după ora 13:00, se va realiza începând cu data de 07 MAI 2024.

Livrarea acestor colete se va efectua începând cu data de 8 MAI 2024.

 

Vă dorim sănătate și Sărbatori fericite!

Echipa Fresenius Kabi România

 

ProvideXtra DRINK, EasyBottle, mere, 200 ml x 4 flacoane

In stoc COD: 8210601 • ID: #949593

Soluție nutritivă cu administrare orală, gata de utilizare, tip suc, cu valoare energetică ridicată (1,5 kcal/ml). Cu proteine vegetale hidrolizate. Fără proteine din lapte și soia. Fără grăsimi și fibre. Fără lactoză și gluten.

Ambalaj: EasyBottle 200 ml x 4 flacoane

 

Citeste descrierea completa
81,40 Lei

Descriere

Informații generale

Soluție nutritivă cu administrare orală, gata de utilizare, tip suc, cu valoare energetică ridicată (1,5 kcal/ml). Cu proteine vegetale hidrolizate. Fără proteine din lapte și soia. Fără grăsimi și fibre. Fără lactoză și gluten. Doză: 2 flacoane/zi pentru suplimentarea alimentației sau conform recomandării unui profesionist din domeniul sănătății. Atenționări speciale: A se utiliza sub supraveghere medicală. Nu este adecvat ca sursă unică de nutriție. Nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 3 ani. A se administra cu precauție la copii cu vârsta sub 6 ani. Păstrare: La temperatura camerei. După desigilare, a se păstra la frigider și a se utiliza în decurs de 24 de ore.

Ingrediente: Apă, maltodextrină, sucroză, proteine hidrolizate din mazăre, concentrat din suc de mere, corector de aciditate (E 296), citrat de calciu, citrat de magneziu, arome, acid L-ascorbic (vit. C), clorură de potasiu, clorură de magneziu, stabilizator (E 440), citrat de potasiu, citrat de fier, acetat de tocoferil DL-alfa (vit. E), sulfat de zinc, nicotinamidă (niacină), D-pantotenat de calciu, agent antispumare (E 471), clorură de mangan, sulfat de cupru, clorhidrat de piridoxină (vit. B6), riboflavin 5’-fosfat de sodiu (vit. B2), fluorură de sodiu, clorhidrat de tiamină (vit. B1), palmitat de retinil (vit. A), acid folic, iodură de potasiu, clorură de crom, selenit de sodiu, filochinonă/fitomenadionă (vit. K1), molibdat de sodiu, D-biotină, colecalciferol (vit. D3), cianocobalamină (vit. B12). Ambalat în atmosferă protectoare.

Aliment destinat unor scopuri medicale speciale. Recomandat pentru regimuri dietetice în sau la risc de malnutriție, în special cu nevoi energetice crescute și/sau malabsobție. Adecvat pentru regimul dietetic preoperator al pacienților care necesită intervenții chirurgicale.

Producător: Fresenius Kabi Deutschland GmbH, D-61346 Bad Homburg, Germania, www.fresenius-kabi.com. Țara de origine: Germania. Distribuitor: S.C. Fresenius Kabi România SRL, Str. Henri Coanda nr. 2, Ghimbav, jud. Brașov, 507075, România, tel. 0268-406260, fax 0268-406263, e-mail: Office-RO@fresenius-kabi.com sau Comenzi-RO@fresenius-kabi.com.

 

 

Caracteristici

Continut mediu per 100 ml
Valoare energetica/100ml:150 Kcal
Proteine/100ml:4 g

Produse similare