Stimați clienți,

dorim să vă informăm că procesarea și facturarea comenzilor acceptate

în 29 APRILIE 2024 după ora 13:00, se va realiza începând cu data de 07 MAI 2024.

Livrarea acestor colete se va efectua începând cu data de 8 MAI 2024.

 

Vă dorim sănătate și Sărbatori fericite!

Echipa Fresenius Kabi România

 

DIBEN DRINK, EasyBottle, vanilie, 200 ml x 4 flacoane

In stoc COD: 8193601 • ID: #950809
65,11 Lei

Descriere

Informații generale

Soluție nutritivă cu administrare orală, gata de utilizare, completă din punct de vedere nutrițional, cu valoare energetică ridicată

(1,5 kcal/ml) și cu conținut ridicat de proteine, cu fibre. Conține carbohidrați cu eliberare lentă pentru un control mai bun al glicemiei. Bogat în acizi grași mononesaturați. Cu ulei de pește. Conținut de lactoză nesemnificativ clinic. Fără gluten. Doză: 2‐3 flacoane/zi pentru suplimentarea alimentației sau 5 flacoane/zi pentru nutriție completă sau conform recomandării unui profesionist din domeniul sănătății. Atenționări speciale: A se utiliza sub supraveghere medicală. Adecvat ca sursă unică de nutriție. Nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 3 ani.A se administra cu precauție la copii cu vârsta sub 6 ani. A nu se administra pacienților cu galactozemie. Păstrare: La temperatura camerei. După desigilare, a se păstra la frigider și a se utiliza în decurs de 24 de ore.

Ingrediente: Apă, proteine din lapte, amidon modificat, maltodextrină, uleiuri vegetale (ulei de rapiță, ulei de floarea soarelui), fructoză, trigliceride cu lanț mediu (TLM), citrat de potasiu, ulei de pește, arome, emulsifianți (E 471, lecitine din soia), clorură de sodiu, bitartrat de colină, corector de aciditate (E 524), acid L-ascorbic (vit. C), îndulcitori (ciclamat de sodiu, zaharină sodică), oxid de magneziu, pirofosfat de fier, sulfat de zinc, acetat de tocoferil DL-alfa (vit. E), nicotinamidă (niacină), acid pantotenic, clorură de mangan, sulfat de cupru, riboflavin 5’-fosfat de sodiu (vit. B2), clorhidrat de tiamină (vit. B1), clorhidrat de piridoxină (vit. B6), fluorură de sodiu, beta-caroten, palmitat de retinil (vit. A), acid folic, clorură de crom, iodură de potasiu, molibdat de sodiu, selenit de sodiu, filochinonă/fitomenadionă (vit. K1), D-biotină, colecalciferol (vit. D3), cianocobalamină (vit. B12). Ambalat în atmosferă protectoare.

Aliment destinat unor scopuri medicale speciale. Conţine zaharuri și îndulcitori. Recomandat pentru regimuri dietetice în sau la risc de malnutriție, în special cu tulburări ale metabolismului glucidic.

Producător: Fresenius Kabi Deutschland GmbH, D-61346 Bad Homburg, Germania, www.fresenius-kabi.com. Țara de origine: Germania. Distribuitor: S.C. Fresenius Kabi România SRL, Str. Henri Coanda nr. 2, Ghimbav, jud. Brașov, 507075, România, tel. 0268-406260, fax 0268-406263, e-mail: Office-RO@fresenius-kabi.com sau Comenzi-RO@fresenius-kabi.com.

 

 

Caracteristici

Produse similare